Skygge Integration er en smuk hjælp til at elske hele dig selv

Skygge integrationSkygge Integration er en formidabel vej til et behageligere liv. At gøre op med gamle misforståelser og blive fri…jaaa det føles godt!

Siden vi var børn, har vi lært, at vores adfærd og følelser er henholdsvis rigtige og forkerte. Vi måtte f.eks. ikke være uartige eller vrede.

Desuden har Janteloven lært os, at vi heller ikke må være for dygtige, for smukke osv.

Vores ønske om at passe ind og være “rigtige” får os således til ubevidst at “lukke døren” til dele af vores personlighed. Når vi har lukket døren til en del af os selv, forhindrer vi vores indre lys i at skinne klart. Det skaber skyggesider. Skyggerne forhindrer os i at være hele mennesker og i at elske os selv.

Når vi “placerer” en følelse eller adfærd bag en lukket dør, har vi ikke længere bevidst adgang til at iagttage den. Ubevidst driller den os dog stadig i form af fysisk og psykisk ubehag og smerte.

Det kan f.eks. helt konkret vise sig ved, at der er nogle personer, du har vanskeligt ved at kommunikere med eller forstå.

I skygge integration arbejdes med, at du tager ansvar for dig selv og integrerer dine skygger. Det er ud fra en teori om, at vi mennesker er alt, og for at blive hele mennesker må vi acceptere hele vores Selv.

Du får redskaber med hjem, således at du kan arbejde videre med dine skygger.