Livsglad Barn Metoden™

Sådan skaber du livsglade børn

På kun 2 måneder – Få en trin-for-trin-guide til at få dine børn til at lytte, uden at du skal råbe, skælde ud eller miste kontrollen. Slut med raserianfald, nedsmeltninger, skyld og udmattende magtkampe og slut med ikke at vide, hvad du skal gøre. 

Skab en rolig og tryg fremtid for dine børn og giv dem højt selvværd. 

Genkender du følgende:

 • Dit barn hører ikke efter, får raseriudbrud eller bruger “grimme” ord…?
 • Dine børn skændes konstant, og søskendekonflikterne fylder rigtigt meget?

Hvis du gør, så kender du måske også dette her:

 • Du er træt af at føle dig magtesløs?
 • Du kan have følelsen af ikke at gøre det godt nok som forældre?
 • Du er frustreret over at miste kontrollen og råbe?
 • Du er træt af konflikter, der dræner dig for alt overskud?
 • Du ved ikke, hvad du skal sige eller gøre i stedet for?

Du forsøger måske med:

 • En timeout?
 • At forklare dit barn hvad “god” opførelse er?
 • At aflede dit barn til at glemme konflikten?
 • En konsekvens: “Hvis du ikke sidder roligt ved bordet, så får du ikke skærm bagefter”.

…det hele blot for at konstatere, at heller ikke dette virker, og din frustration vokser, og så får du igen skældt ud?


Den gode nyhed er,

at du kan gøre det anderledes. Du behøver ikke råbe højt og føle dig magtesløs. På Livsglad Barn Forløbet™ føres du igennem en trin-for-trin-guide, der helt lavpraktisk fortæller dig, hvad du skal gøre anderledes i hverdagen.

Inden dagen er omme, kan du
opleve den første af mange forandringer. Livsglad Barn Forløbet™ lærer dig, hvordan du skaber ro og glæde i hverdagen. Du kommer til at vide, hvordan du skal takle alle de situationer, der dukker op i jeres travle hverdag. Begynd allerede nu med at skabe følelsen af, at du gør det virkeligt godt som forældre ❤︎

Hvad siger andre om Livsglad Barn Kurset?

Se og læs hvad nogle mødre på Livsglad Barn Forløbet fortæller om, hvad det har givet dem og deres familier:

En mor fortæller om, hvordan hun har forbedret sin datters tilknytningsmønster på få måneder. De 4 tilknytningsmønstre har direkte forbindelse til, hvor godt et barns selvværd er. Hendes datter er væsentligt mere trygt tilknyttet nu end før:

En mor fortæller om et fantastisk resultat, hun har opnået på kun 3 måneder. Børnehaven ville ikke erklære datteren skoleklar, da pigens udvikling på nogle områder ikke engang var 1 år. Moderen gjorde så flot et stykke arbejde med Livsglad Barn Metoden, at hun rykkede sin datter enormt på kun tre måneder, og så erklærede børnehaven datteren skoleklar:

Gitte er eminent til at få en til at føle sig tryg i at søge hendes viden, det har markant skabt en forandring i min familie. Det, hun kan, har reduceret vores konfliker med vores datter med ca. 85%, hvis ikke mere. Det fællesskab Gitte har skabt er helt unikt. Der finder man den vildeste opbakning, varme venskaber og støtte. Det er der, man opnår troen på, man kan vende konflikterne til et familiemønster med ro og glæde“.
Karina, mor til 1

“Vi har oplevet de største forandringer hjemme ved os med meget færre konflikter. Fra jeg er startet på Gittes forløb til nu, går jeg ind i disse konflikter med et andet mindset. Jeg har mere fokus på min egen tilstand og at imødekomme børnenes behov. 
Zoomsparring med andre forældre – som er i samme båd som en selv – det er meget givende. Forløbet med Gitte har givet mig gladere børn, mere ro i hjemmet og mere overskud. Samt redskaber til blandt andet og arbejde med de ubevidste følelser. 
Før jeg investerede var jeg bekymret for om jeg ville have tid og overskud samt være engageret nok til at lave en ændring. Og allermest bryde tabuet og snakke i et forum man ikke kender, om alt det der er svært og ikke fungerer. Men jeg blev hurtig tryg ved at deltage i zoomsparring og tryg ved Gitte. Jeg vil bestemt anbefale forløbet til alle de forældre som ønsker at blive bedre til at forstå børnenes adfærd og redskab til, hvordan man nedtrapper konflikterne derhjemme”.

Melissa, mor til 2

Den største forandring jeg har oplevet, er, at vi har så minimale konflikter herhjemme. Før forløbet kunne de blive rigtig heftige og jeg blev simpelthen så ked af det, når det skete og vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv. Det var synd for vores ellers så glade søn og det var synd for os som familie. Og så var jeg så heldig, at støde på Gitte.
Det allermest fantastiske ved forløbet er, at jeg er blevet opmærksom på, hvor meget min “egentilstand” betyder, når jeg kommunikerer med mit barn. Det har virkelig også været fantastisk, at få lov, at arbejde med mig selv.
Og mærke hvordan det smitter af på mit barn, når det lykkedes, at bevare roen og tålmodigheden 💪
Fordelene er helt sikkert, at jeg har fået større indsigt i mit barns adfærd, hvorfor det måske nogen gange reagerer lidt voldsomt og hvordan jeg bedst kan imødekomme den. Jeg har lært at forstå mit barn bedre og er blevet bedre til, at rumme de svære følelser. Jeg har fået en mere tryg og kærlig relation til mit barn ♡
Det var faktisk kun min økonomi, (jeg var på barselsdagpenge og vi havde næsten lige købt hus) der gjorde, at jeg var lidt betænkelig om at melde mig på kurset, men jeg fortryder ikke, at jeg gjorde det og jeg har jo virkelig også fået helt vildt meget for mine penge. Jeg synes i hvert fald ikke, at det kan gøres op i penge. Det vil jo være med mig resten af livet ♡
Jeg har anbefalet det til flere af mine veninder 😁 Fordi det har været så givende for mig og jeg tror der er rigtig mange ude i den store verden, som kunne blive så meget bedre til, at kommunikere på en anden og mere imødekommende måde med deres børn.
Jeg var hos Gitte og havde en session omkring min sorg over, at have mistet min far. Det har godt nok været en gave uden lige. Den øvelse vi lavede, har virkelig virkelig hjulpet. Det er jeg dig evigt taknemmelig for Gitte!”
Mette, mor til 1

Hvem er det her forløb helt præcist for?

 • Dig, der ønsker at få overskud og glæde i samværet med dine børn.
 • Dig, der vil skabe en god stemning i hverdagen og sikre fremtiden for dine børn.
 • Dig, der længes efter at vide, hvad du præcist skal sige og gøre i konfliktsituationer.
 • Dig, der er ambitiøs omkring dine børns selvværd og sociale kompetenceudvikling.

Forløbet er IKKE til dig, der:

 • er uinteresseret i børns glæde og trivsel.
 • blot ønsker det overfladiske.
 • tror på, at du kan quick fixe dine børn med små tips og tricks.
 • synes, at det er dine børns ansvar at skabe en forandring i hverdagen.
 • oplever, at kommunikationsudvikling er unødvendigt.
 • undgår at gå i dybden og skabe vedvarende forandringer.

Når du forlader Livsglad Barn Forløbet™, har du lært at:

 • skabe vedvarende ro og glæde i hverdagen.
 • håndtere søvn-, spise-, tøj-, lektie-, søskendekonflikter og meget meget mere.
 • have en selvværdsopbyggende adfærd, der sikre dine børns trivsel i livet.
 • stoppe bekymringerne for fremtiden, fordi du nu ved præcist, hvad du skal sige og gøre.
 • blive den forælder, du altid har ønsket at være ❤︎

🌸 9 ugers online Livsglad Barn Kursus™ (Se nærmere beskrivelse længere nede)
🌸 1-1 online sparring på zoom
🌸 Lukket online Livsglad Barn Netværk™ (Connect med de andre forældre og få skriftligt svar på spørgsmål resten af livet – eller så længe jeg arbejder)
🌸 Livsglad Barn Fester: To gang om året afholder vi fysiske events, der står i børnenes tegn
🌸 BONUS #1: Minikursus: De 5 kærlighedssprog
🌸 BONUS #2: Minikursus: Skyggearbejde
🌸 BONUS # 3: Minikursus: Autentisk afgrænsning
🌸 BONUS # 4: Minimanual: Kærlig kommunikation med børn
🌸 Kursusbevis
🌸 Adgang til optagelserne af tidligere gruppesparringerne og temaaftener som f.eks. hvad gør du, når dit barn:

 • ikke vil sove?
 • ikke vil spise?
 • slår?
 • lyver?
 • stjæler?
 • ikke vil acceptere et nej?
 • ikke vil i institution/skole?
 • har lavt selvværd?
 • ikke vil afvænnes fra ble- eller sutte?
  og meget meget meget mere…
Du får adgang til ovenstående og kan vælge imellem antal 1-1 sparringer:

Priser pr. 12. juni 2024

9 ugers online Livsglad Barn Kursus™

0. uge
Introduktion
Du får straks adgang til Livsglad Barn Remsen™, der består af 4 simple sætninger, som du skal sætte i stedet for skæld ud, råben højt, magteløsheden osv. Allerede første dag hjælper Livsglad Barn Remsen™ dig med at skabe ro, glæde og nærvær.
1. uge
Skelne
Du lærer at skelne imellem forskelle og ligheder i, hvorledes du og dit barn fungerer i verden. Dette hjælper dig til at forstå dit barn og allerede begynde at nedtrappe konflikter. 
2. uge
Præcisere
For at du kan blive dygtig til at kommunikere, så må rejsen begynde hjemme hos dig selv og din egen tilstand. Denne uge handler om at præcisere din egentilstand på dit bevidste niveau. 
3. uge
Erstatte
Denne uge går dybere ind i din forståelse af din egentilstand, og det handler nu om dit ubevidste niveau. Det er nødvendigt at du opdager det, der forhindrer dig i at kommunikere optimalt og nedtrappe en konflikt. Når du opdager det, kan du erstatte det med følelser, tanker og adfærd, der sikrer dig overskud, glæde og ro. 
4. uge
Justere
Nu skal du igang med at justere din kommunikation. Du lærer, hvilket psykisk niveau i barnet du skal kommunikere til for at blive præcis og omskabe konflikten til ro. 
5. uge
Lede
Nonverbal kommunikation er en stor del af enhver kommunikation, og nu lærer du, hvorledes du bruger din krop til at skabe ledelse i kommunikationen, således at du tager styringen i relationen og en evt. konflikt. I denne del af kommunikationen leder du dit barn i den retning, som du ønsker. Hvis du f.eks. ønsker at skabe ro i stedet for konflikt, så er der præcise måder, hvorpå du kan bruge dit nonverbale sprog til det. 
6. uge
Imitere
Denne del af kommunikationsprocessen handler om at bevidstgøre din medfødte evne til at imitere ved brug af dine sanser. Du lærer, hvordan du præcist kan imitere dit barn ved at bruge dine sanser til at blive nøjagtig og kærlig i din kommunikation. 
7. uge
Ninja Niveau
Du er nået så langt nu, at du bevæger dig ind på det teoretiske ninja niveau. Du lærer den væsentlig mere avancerede del af kommunikationsprocessen, der giver dig evner til at kommunikere med dit barn på et dybt niveau, der har gigantisk indflydelse på barnets fysiske og psykiske trivsel. Desuden vil du opleve, hvorledes din indflydelse over konflikterne eskalerer, og du omskaber konflikter til ro ved brug af ganske få og præcise ord og kropsbevægelser. 
8. uge
Genkende
Nu kommer den del af kommunikationsprocessen, der ikke kun hjælper dig til at møde dit barn på et dybt niveau samt at omskabe konflikter til ro. Du lærer nu også, hvordan du italesætter dit barns livsoplevelser, således at dit barn genkender sig selv, sine følelser, sit intellekt, sine medmennesker osv. Således at dit barn bevidstgøres om sig selv, hvilket skaber indre tryghed, selvværd og social kompetence. 

Gitte Silkelund

Jeg har specialiseret mig i familievejledning igennem de sidste 20 år. Udover at have arbejdet terapeutisk med børn, unge og deres familier har jeg arbejdet for kommuner, superviseret plejefamilier, undervist i og holdt foredrag om konflikthåndtering og meget mere. Jeg lever og ånder for at skabe så mange glade børn på denne planet, som det overhovedet er muligt – og der er allerede hundredevis af familier, der har beæret mig med deres tillid og skabt gigantiske forandringer. Det ville være mig en stor fornøjelse at hjælpe dig også ❤︎

Lad mig vide hvor mange sparringer du ønsker, så sender jeg dig et tilmeldingslink.

Priser pr. 12. juni 2024