Online goodies

Jeg kører nogle meget spændende udviklingsforløb, -kurser og -uddannelse online om forskellige emner. Du kan se herunder, hvilke muligheder der er, og hvis du er nysgerrig og ønsker yderligere information om noget af det, kan du kontakte mig her, og så sender jeg dig yderligere informationer.

Hjerter

12 ugers psykospirituelt forløb

Psykospirituelt forløb til ny tids spirituelle kvinde, som ønsker at tage sit liv til næste niveau og udvikle sin evne til selvkærlighed og kærlighed til andre.
Slut med at lade din sjæl tjene dit ego.
Lad i stedet dit ego tjene din sjæl.
Så du står fast i dig selv og skaber dit liv, som du ønsker.
Næste forløb starter den 1. juni 2024.

Mor og barn

8 ugers forældrekursus

Få dine børn til at lytte uden at du skal råbe, skælde ud eller miste kontrollen. Slut med raserianfald, nedsmeltninger eller skyld. Bliv den forælder, du altid har ønsket at være og skab en livsglad hverdag fyldt med tryghed og højt selvværd.
Tryk her og tilmeld dig et webinar for at høre mere

Overspisning

11 ugers Spis-med-livsglæde-forløb

Vejen til varigt vægttab – uden at du skal ændre din kost eller behøver at træne. Et psykologisk forløb designet til dig, der ønsker at være din egen kompetente terapeut i udviklingsprocessen omkring at spise med livsglæde.

De 5 kærlighedssprog

De 5 kærlighedssprog

Minikursus i de fem kærlighedssprog. Forstå hvordan du og dine nærmeste føler sig elsket, så I kan tale hinandens kærlighedssprog.

Skyggeintegration

4 skridt til at blive gode venner med HELE dig selv.
Identifikation & integration af skygger.
Forstå projektioner, introjektioner, skyggen osv.

Penge

3 skridt i at blive pengemagnetisk

Tre skridt til at manifestere den økonomi, du længes efter. Slut med at løbe tør for penge i slutningen af måneden og ikke at have råd til det, du ønsker. Skab den sunde økonomi der skaber de livsoplevelser, du ønsker dig.

Autentisk afgrænsning

3 skridt til at skabe gode grænser

Tre skridt til at afklare, anerkende & afbalancere dig selv. Når du sætter autentiske grænser for dig selv, så forhindrer du, at du bliver behandlet dårligt. Autentiske grænser er fundamentet for autentiske og kærlige relationer, og det hjælper dig i at “holde fast” i dig selv.

Magnetisk livsmanifestation

8 skridt i skabelsen af livsglæde

Otte skridt til at skabe bevidsthed, udvikling og ansvar, således at du opnår overblik og indsigt i dine mål i livet. Slut med at gå glip af det du ønsker. Skab dit liv som du gerne vil have, at det skal være.